2014. ápr. 19.

15. fejezet: Mofo

Megbeszéltük, hogy húsvétra elutazunk mind a kilencen. Az úti célunk Párizs volt. Niall nem nagyon örült neki, de megígértük neki, hogy segítünk szerezni neki valakit. Mikor a lányokkal ezt mondtuk, magamban nevettem. Arra gondoltam ha már azt mondtuk neki szerzünk neki valakit, vehetnénk neki egy kutyust.

Elfoglaltuk a lefoglalt hotelszobáinkat. A beosztást nem hiszem, hogy meg kéne említenem. Harryvel letettük a bőröndöket az ágy mellé. Ő már eltehénkedett az ágyon, én meg oda mentem a hatalmas ablakhoz és néztem a gyönyörű kilátást. Pont az Eiffel Toronyra lehetett látni. Csodás volt. Két kéz tekeredett a derekam köré. Megfordultam, hogy szemébe nézhessek. Ujjaimat fürtjei közé csúsztattam és közelebb hajoltam hozzá. Ő meg befejezte amit elkezdtem.
- Tetszik a látvány? - kérdezte két csók között.
- Nem. - jelentettem ki nemes egyszerűséggel. Meglepődött válaszomon. - Jobban tetszene így. - vettem le a pólóját. Vággyal teli vigyor jelent meg az arcán. Még közelebb jött ezzel megszüntetve köztünk a helyet. Újra rátapad ajkaimra és hevesen kezdett csókolni. Az ágy felé haladtunk, majd mikor oda értünk hátra dőltünk.  - Ne most avassuk fel a szobát. - adtam egy utolsó csókot a szájára és felültem az ágy végébe. Harry egy csalódott pillantást vetett rám és mellém jött.
- De vacsi után az enyém vagy. - karolt át. Egy kis ideig úgy voltunk.

A lányokkal összefutottam miközben mentem le. Ők is a büfé felé indultak, így együtt mentünk.
- Mikorra várható a kicsi érkezése? - kérdezte El.
- Még egy két hónap.
- Elmondhatok nektek valamit? - nézett ránk Pezz. Mind a hárman bólintottunk. - Zayn még nem tudja és Hannah te se mond el neki!
- Jó, jó de mit?
- Terhes vagyok.
- Jujjci. Ez szuper hír. - örvendeztünk és ugrándoztunk. Megérkeztünk a büfébe. Mindannyian megvettük ami kell és visszamentünk a szobánkba. Nem láttam senkit sehol. Beljebb mentem még mindig senki.
- Hoztam kaját. - azt hittem erre előkerül, de tévedtem. Körbementem a lakosztály minden egyes négyzetcentijét, mire megbizonyosodtam, hogy egyedül vagyok. Lehuppantam az ágyra és magamra húztam a takarót. A telefonomon felmentem twitterre. Megnéztem gyorsan az üzeneteimet és válaszoltam rájuk. Anyának is írtam egy levelet. Már nagyon rég láttam. Elhatároztam, ha lesz egy kis időm haza megyek hozzá. Szerencsémre anya is fent volt és tudtunk egy keveset beszélgetni. Követtem a példáját és én is lefeküdtem aludni. Nem is bántam, mert eléggé kimerültem.

Reggel egyedül ébredtem. Kezdtem kicsit aggódni. Gyorsan felöltöztem és kimentem a folyosóra. Elindultam Louisék szobája felé. Éppen kopogtam volna, de akit keresek pont velem szemben jött.
- Te még is hol voltál? Hívtalak. Te meg vagy kinyomtál vagy fel se vetted. - akadtam ki amit a hangomon is lehetett érzékelni.
- Nyugi. Itt vagyok most már. - mondta teljes nyugodtsággal a hangjában. Kikerült és ment tovább. Követtem. Nem értem miért viselkedik így. Beértünk a szobába. Ő bement a fürdőbe és magára zárta az ajtót. Kopogtam neki. - Hagyj már békén! - ordított ki. Tudtam ha ott maradnék nem lenne jó vége. Engedelmeskedtem neki és hagytam őt. Átmentem Niallhoz, ne legyen olyan egyedül.
- Szia. Bejöhetek? - nyitottam be hozzá.
- Persze gyere.
Becsuktam az ajtót és beljebb mentem.
- Minek köszönhetem a látogatást? - kérdezte két falat közt.
- Gondoltam átnézek hozzád. És ha már itt vagyok akkor megkérdezem, hogy nem akarsz-e velem eljönni egy kisállat kereskedésbe.
- Mi van Harryvel?
- Semmi. Nélküle is mehetek valahova.
- Ez esetben örömmel elkísérlek.

A kisállat kereskedésbe érve Niall rögtön megpillantott egy kis kutyust. Elmentem más felé hátha jön nézelődni velem, de nem tágított a kis cukiságtól. Oda mentem egy eladóhoz, hogy azt a kutyát szeretném megvenni.Kifizettem és vettem hozzá egy pórázt és egy nyakörvet meg egyéb szükséges dolgokat. A szatyrokkal a kezemben sétáltam oda Niallhoz. Az eladó is oda jött és kivette a kis vakarcsot a nekik kijelölt helyről. Az ír fiú kérdő tekintetével találtam magam szemben. Rámosolyogtam. Niall a kezébe fogta egész úton a választottat. Beszálltunk egy taxiba, a hotel címét lediktáltuk neki és mentünk. Út közben elővettem egy táskát amibe bele tudjuk tenni, hogy a hoteleben dolgozók nehogy kitegyék a szűrünket.
- Mi legyen a neve? - kérdeztem.
- Mofo! - vágta rá nemes egyszerűséggel. Elnevettem magam.
- Na gyere Mofo bújj el szépen a táskába. - fogtam meg és belehelyeztem a tatyóba. Niallra néztem. Látszott rajta, hogy boldog. - Látod mondtam, hogy szerzek neked valakit. - nevettem el magam.
- Szóval így állunk? - bólintottam. - Hannah! - felé pillantottam. - Köszönöm!
- Semmiség. Na gyere menyünk fel.
Niall átvette tőlem a cuccokat én meg fogtam Mofot. Sikeresen felértünk. Bementünk Niall lakosztályába és lepakoltunk. Mofo rögtön kiugrott a táskából és Niall ölébe helyezkedett el. Megsimogattam. Elővettem a telefonomat, hogy lefényképezzem őket. A kép nagyon jó lett. Megnéztem a nem fogadott hívásokat Harry ötször hívott. Elköszöntem tőlük és átmentem a Harryvel közös szobánkba. Letettem a táskámat és levettem a cipőmet meg a kabátomat. Beljebb mentem. Ledobtam magam az ágyra és behunytam a szemeimet. Az ágy besüppedt mellettem mire hirtelen kipattantak a szemeim. Harry volt fölöttem.
- Sajnálom, hogy nem voltam itt tegnap este és a reggelit is. Főleg, hogy úgy beszéltem veled. - biggyesztette le ajkait.
- Nem hibáztatlak.
- Tudom hülye vagyok, de kérlek ne.... Várj mit mondtál? - elnevettem magam majd feltornáztam magam és megcsókoltam. - És merre jártál? - Megfogtam a kezét és áthúztam Niallhoz. Meglepetésemre mindenki ott volt és Mofoval játszottak. - Most már mindent értek. Oda mentem Zayn mellé.
- Ugye tudod, hogy jót tettél csajszi? Niall most nagyon örül. Csak egytől félek, hogy túl lesz etetve. - mosolyodott el. Rádőltem a vállára.
- Na akkor most mindenki itt van. Lenne valami amit szeretnék nektek elmondani. - állt fel Perrie. Mindenki kíváncsian nézte, hogy mit szeretne mondani. Persze mi lányok már sejtettük. - Terhes vagyok. - jelentette be. Zayn meg volt fagyva teljesen majd felpattant és megpörgette a szőke lányt. Mindannyian gratuláltunk nekik.


Hát sziasztok. Itt is lenne az új rész, remélem elnyerte tetszéseteket. Megjegyzem még nem írtam ilyen hosszú részt életemben. Amit szeretnék tőletek kérdezni. Tetszik a blog? Mert nem érkezik semmi se megjegyzés se feliratkozó, ami egy kicsit rosszul esik, mert úgy érzem valamit nem jól csinálok. Kérlek titeket mondjátok el ami tetszik vagy ami nem. Megpróbálok változtatni. Megadtam az elérhetőségeimet is. Ott is nyugodtan írhattok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése